sâmbătă, 23 iulie 2016

Barbatii si ceasurile lor

Dupa cum stim cu totii, majoritatea femeilor vor sa aiba cat mai multe perechi de pantofi )daca se poate cate 2-3 perechi pentru o ocazie ar fi perfect), posete, rochii... etc
Tot femeile, pe care le iubim, respectam, adoram (sentimentele astea variaza in functie de relatie si in mod sgur mai sunt si altele pe care nu le pomenim aici) trebuie sa aiba o multime de rochii, accesorii si alte briz-briz-uri pentru ele.
Desigr, la fel de importante sunt bijuteriile pe care trebuie sa le aibe si sa le poarte/etaleze in orice ocazie.

Daca stai sa te gandesti ca noua barbatilor ne place sa ne mandrim cu femeia de langa noi, toate cele de mai sus capata sens... mai ales ca doamnele noastre ne pun si pe noi in valoare.

In cazul barbatilor, in general lucrurile sunt ceva mai simple... pe langa hainele pe care le purtam, de multe ori un simplu ceas, elegant si bine ales poate face diferenta.
 
Caracteristicile cele mai importante in cazul unui ceas barbatesc,ar fi: elegant, "de firma", original, caracteristici care, pot face la un moment dat diferenta intre barbati.


De curand, WatchShop a devenit singurul magazin online de ceasuri si accesorii dedicat barbatilor :)

Partea preferata de mine la WatchShop este ca nu trebuie sa imi bat capul foarte tare atunci cand vreau sa fac un cadou, au specialisti care ne pot consilia prin telefon sau in showroom ce anume s-ar potrivi cel mai bine.
Si mai important, este ca daca persoanei careia i-am facut cadoul nu ii place, poate fi returnat gratuit in... atentie... 365 zile (da, ati citit bine, 1 an) cu conditia sa nu fie purtat.

Fetelor, nu va faceti griji... tot la WatchShop, cu toate ca este un magazin dedicat barbatilor, gasim si ceasuri de dama... asta il consider tot un avantaj pentru barbati, cand ne-am plictisit sa va facem cadou parfumuri, seturi de machiaj si ce alte idei mai mult sau mai putin bune avem de obicei, consider ca putem apela cu incredere si la un ceas.

https://www.watchshop.ro

Cu servicii ca: ambalare cadou, service, retur in 365 zile, showroom situat central in Bucuresti (pe soseaua Mihai Bravu), consiliere, varietate de marci si modele in stoc si la preturi corecte, cred ca WatchShop este o alegere buna de fiecare data cand avem de facut un cadou unei persoane dragi sau chiar pentru noi.
(Da, stiu ca sunt multi barbati care colectioneaza ceasuri cum colectioneaza doamnele pantofi sau posete)

PS: daca esti fan SmartWatch, gasesti si de-astea tot aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu