duminică, 24 aprilie 2016

[AD] Hobby-ul tau poate deveni un business?

Cu totii avem unul sau mai multe hobby-uri, unul mai interesant ca celalalt.
Intrebarea este: poti transforma intr-un business vreunul dintre hobby-urile pe care le ai?

Care dintre hobby-urile tale consideri ca iti poate aduce venituri?
Ce te impiedica sa faci pasul cel mare in a incepe sa iti pui planurile cele mai marete in aplicare?

Eu te pot ajuta cu cateva dintre intrebarile pe care le ai:
- Iti este teama ca nu stii de unde sa incepi? Cauta pe internet cat mai multe informatii despre legile aplicabile si actele necesare activitatii pe care vrei sa o intreprinzi.
- Nu ai timp sa conduci o afacere? Atata timp cat iti doresti ca afacerea sa fie unul dintre hobby-urile pe care le ai deja si dedici din timpul tau, in mod sigur vei gasi solutia cea mai buna sa iti imparti timpul intre job-ul curent si noul business.
- Nu ai suficiente fonduri la dispozitie pentru a-ti demara proiectul? Provident este langa tine si te poate ajuta cu pana la 10.000 lei sa iti pui ideile in practica.

Atata timp cat scopul este sa produci suficienti bani facand ceea ce iti place, adaugand si pasiune in aceasta reteta, totul devine mult mai simplu si mai usor.

La fel cum bebelusii au destul curaj sa faca primii pasi pentru a se deplasa mai repede si mai usor, la fel toti suntem datori sa facem primii pasi in a ne dezvolta propriile mici afaceri avand la baza ceea ce ne place cel mai mult sa facem pentru a ne dezvolta, a ne spori confortul nostru si al familiilor noastre si a beneficia de mai mult confort.

Urmeaza si tu exemplul amatoarei de fotografie din clipul Provident si schiba-ti viata in mai bine.


Urmeaza-ti visul si nu mai depinde numai de un job la care probabil nu faci numai ceea ce iti place!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu